Referencer


  • ET PAR KUNDEEKSEMPLER .....

                              


                               

                             

                   

 

  • DET siger de om Britt .....

Britt har evnen til at få mere dybde og klarhed, som synliggør enkelthed og elegance i det budskab, man ønsker at få i bl.a. hjemmesider. Der er struktur og balance i hendes arbejdsproces, som gør, at man føler sig tryg. Derfor mine varmeste anbefalinger.
Jeanette Kjær,  Økonomichef og kundekonsulent Vejle Havn.

Stol trygt på Britt, hvis du skal leje en marketingskoordinator i nogle timer. Hun er grundig, dygtig og seriøs med sit arbejde. Hun har et stort netværk og mange rigtig gode kontakter. Varmeste anbefalinger herfra.
Tommy Jepsen, Owner Paperturn.com

Top professionelt arbejde. Britt er super dygtig. Hun kan varmt anbefales - du vil ikke fortryde et samarbejde med hende.
Karin Mengers Rasmussen, Udlejning/Salg Kondal Trailercenter 

Identitet

Personlig
anerkend
connect
kvalitet


Jeg mødte egentlig Britt i anden sammenhæng. Her fortalte hun mig, at hun havde styr på markedsføring. Jeg har drevet mit firma igennem 20 år og syntes, jeg havde godt styr på min reklame, men hun skulle da have chance for at vise, hvad hun kunne. 

Det viste sig hurtigt på vores første møde, at hun havde evner, der kunne bruges: Hun var ”ud af boksen” og kontant i sine forslag til, hvor jeg kunne sætte ind. Kort sagt var hun lynhurtig til at udpege væsentlige områder af min strategi, hvor jeg kunne forbedre mig markant. 

Jeg må konstatere, at erfaring er godt, men nytænkning er bedre, og resultatet taler sit tydelige sprog: Flere kunder! 


Tusinde tak Britt!
DU GØR EN FORSKEL.

Jens Østergaard Direktør www.detsjoveliv.dk 
& Jens Ø Produktion


Britt er meget idérig, omhyggelig og ansvarsbevidst, når hun påtager sig en opgave. Hendes resultater er - som hun selv - alsidig, levende og med en finger på pulsen. Hun er arbejder effektivt og kvikt, og hun er altid glad med et lyst sind. Hun er hurtigt opfattende og omhyggelig med de opgaver, hun påtager sig, og så er hun også realistisk med hensyn til at estimere både tid og omfang af opgaverne. Britt kan både samarbejde med vores egne samarbejdspartnere/leverandører og tilbyder også gerne at bruge sit eget netværk eller finde andre stærke samarbejdspartnere, når hun støder på opgaver, som hun vurderer, skal udliciteres til eksperter. Som kunde og samarbejdspartner føler jeg, at hun lægger al sin energi, viden og kompetencer i arbejdet for at opnå det bedste resultat.

Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger og glæder mig hver gang, vi går i gang med en ny opgave sammen.

Pia Brændstrup, Direktør www.pensionistkortet.dk


Jeg har været super glad for at have Britt som sparringspartner under opstarten af mit firma! Hun hjalp mig blandt andet med at få styr på mit marketingstrategi -noget jeg egentlig troede,at jeg godt vidste, hvad var. Men det gjorde jeg tydeligvis ikke.

Britt var super god til at få tilpasset marketingsplanen til mine behov. Både økonomisk men også hvad jeg selv kunne overskue i en opstartsfase. 

Det har været en meget positiv oplevelse at arbejde med Britt, og det er helt sikkert hendes fortjeneste, at jeg står med et stærkt brand i dag,der kommer de rette steder med sin markedsføring!


Alexandra Cecilie B.P. Jensen
Indehaver www.carebyac.dk

 

 

Telefon 2751 6008


Se mit fulde CV her